Stage Online Marketing bij een scale-up

Job description

Wij denken dat het tijdens een stage het leukst is om als volle medewerker mee te draaien in een team. Word jij ook enthousiast van het dragen van verantwoordelijkheid, onderdeel zijn van een echt bedrijf en bij te dragen aan ons succes? Dan ben je in ieder geval al een flink eind op weg om bij ons aan de slag te gaan. Check hieronder of onze Stage Online Marketing jou op het lijf geschreven is.


We zijn op zoek naar studenten die willen laten zien dat ze iets geleerd hebben en dat in de praktijk willen brengen. Iemand die haar taken zo serieus neemt dat we haar met volle vertrouwen onze campagnes kunnen laten beheren. Je doel is niet alleen leren maar vooral ook bijdragen! Wij denken groot en verwachten van jou hetzelfde!


Tijdens jouw Stage Online Marketing is dan ook geen dag hetzelfde. Je start je dag met in de statistieken van je campagnes duiken, beslissen wat je gaat doen doe je namelijk graag op basis van data. Daar blijkt uit dat zowel je LinkedIn als Google Ads campagne wat aandacht nodig hebben. Je past de teksten en de targeting wat aan, binnenkort maar eens kijken wat er dan uitkomt. Gelukkig gaat de rest wel goed. In de middag denk je eerst mee over de teksten op de site, doel is om de conversie te verhogen dus logisch dat jij erbij zit. Aan het eind van de dag duik je nog even in de SEO-teksten die zijn aangeleverd door de tekstschrijver, daar kan wel wat verbeterd worden zie je al, na een kort overleg antwoord je hem terug hoe jij het wil hebben. Zo het is vrijdag dus tijd om met de collega’s te gaan borrelen.


Als dit je aanspreekt, dan zit je bij Sendsteps goed. Met onze technologie is het mogelijk om tijdens een presentatie in de hoofden van het publiek te kijken. Daardoor kan je écht de interactie aangaan. Het is dan ook de missie van Sendsteps om te zorgen dat iedere vorm van contact met een publiek, online en offline, interactief wordt. Al 12 jaar werken we keihard om dit mogelijk te maken. Bij ons op kantoor heerst een gedreven startup vibe. We zijn een club jonge mensen die volop aan het groeien zijn, ons product, het kantoor en de uitdagingen passen daar dan ook bij!

Requirements

Uiteraard hebben we ook een beeld hoe onze ideale kandidaat eruit ziet, dit staat er op ons verlanglijstje (we worden graag verwend maar snappen dat je niet altijd alles op je lijstje krijgt)

 • Je volgt een HBO of Universitaire opleiding. De richting maakt niet zoveel uit maar het spreekt voor zich dat een affiniteit met internet en online marketing wel heel fijn is om te hebben.
 • Analytisch is belangrijk, zoals elk online bedrijf maken we graag beslissingen op basis van data
 • Nauwkeurigheid is jou op het lijf geschreven
 • Open persoonlijkheid die écht met mensen een connectie kan maken
 • We houden van lachen bij Sendsteps dus humorvol is een grote wens

Om jou te overtuigen dat Sendsteps dé volgende stap in jouw carrière is hebben we ook lijstje:

 • Jij wordt een belangrijk onderdeel van onze scaleup
 • We hebben een tof kantoor op een gave plek in Amsterdam
 • Je collega’s zijn leuk, je kan ze een beetje als je vrienden zien
 • Lunch betalen wij voor je
 • Flexibele werktijden
 • Een goede stagevergoeding

Als je het tot hier gered hebt met lezen én je bent nog steeds enthousiast. Dan kan het niet anders dan dat wij op jouw reactie zitten te wachten! Mail je CV en motivatie naar niels.visser@sendsteps.com. Of als je vragen hebt, dat kan natuurlijk ook, bel dan naar 06-15423615. We zijn eerst nog even zelf op zoek dus ben je een headhunter of werving- en selectiebureau, bel nog even niet. Lukt het ons niet komen we waarschijnlijk vanzelf wel in contact.